m install
petlinii
nello construct

Primăria Turda: Concursul dedicat Asociațiilor de Proprietari s-a încheiat!

floris

12 asociații de proprietari s-au înscris într-un concurs organizat de Primăria Turda, care a vizat unele lucrări de înfrumusețare și amenajare a zonei adiacente blocului de locuințe. În cele din urmă, fiecare dintre cele 12 asociații s-a ales cu rezolvarea problemelor solicitate către administrația locală, care vrea să stimuleze, prin această metodă, implicarea civică în acțiunea de înfrumusețare a localității.

 

”A fost o competiție strânsă, dar pentru că toți participanții au dat dovada de seriozitate şi s-au implicat, toate asociațiile care au făcut parte din acest concurs au câştigat prin atitudinea de buni gospodari, chiar şi în situații foarte dificile.”, a spus primarul Cristian Matei.

Fotografiile cu amenajările asociațiilor de proprietari au fost publicate pe pagina de Facebook a Primăriei Turda, la secțiunea Albume foto, iar turdenii au votat asociațiile cu merite. Premierea oficială va avea loc în 26 aprilie.

În tabelul de mai jos veți putea vedea premiile şi graficul de lucrări care vor fi executate la fiecare asociație în parte:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: