Live Video
 

S-a lămurit misterul defrișărilor din zona Poșta Rât de la Turda

Primarul Matei Cristian a oferit câteva explicații astăzi în cadrul ședinței de consiliu de la Turda cu privire la defrișările de pădure care au loc în zona Poșta Rât.

La solicitarea presei locale, municipalitatea turdeană s-a sesizat și a cerut explicații celor care taie copacii din apropierea sitului contaminat de la Poșta Rât.

Cetățenii din zonă vorbesc de adevărate defrișări în condițiile în care zilnic locația este tranzitată de camioane încărcate cu lemne.

Edilul turdean a făcut sâmbătă o vizită în zonă alături de reprezentanți ai poliției locale și naționale cerând explicații celor care taie pădurea. Aceștia au prezentat toate documentele necesare, pădurea aparține Ocolului Silvic Turda, singurul îndreptățit să demareze o astfel de activitate.

„Noi am stat de vorbă cu cei de la Ocolul Silvic, ei au multe păduri în zona  noastră, pe viitor vrem să semnăm un protocol prin care pădurile respective să fie administrate de municipalitate. Abia atunci vom putea demara o amplă campanie de plantare de arbori, acțiune atât de necesară acestui municipiu” transmite primarul Matei Cristian. 

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 21 februarie, ora 15.30:

Fotbal, meci amical. Sticla Arieșul Turda - Metalurgistul Cugir.

Joi, 22 februarie, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. HC Vaslui - Potaissa Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...