m install
petlinii
nello construct

Primăria Câmpia Turzii e gata să dea 130.000 de lei pentru onorarii avocațiale, în procesul cu Reif!

floris

Primăria Câmpia Turzii a demarat achiziția directă privind ”Servicii de consultanta juridica si reprezentare – onorariu avocational pentru dosarul civil 1457/117/2014 (dosar initial), cu numar de dosar actual, dosar civil 1361/117/2016 pe rolul Tribunalului Specializat Cluj (stadiul procesual rejudecare)”.

Suma estimată pentru aceste servicii se ridică la 130.000 de lei.

În această sumă sunt incluse serviciile avocațiale (consultanță și reprezentare în instanță), până la finalizarea procesului printr-o sentință definitivă, procedura de executare pentru recuperarea sumei care a generat procesul, dar și comisionul de reușită al avocaților.

Procesul pentru care Primăria Câmpia Turzii caută avocați de 130.000 de lei are la bază posibilitatea ca administrația locală să câștige 2.300.000 de euro, sumă echivalentă cu bugetul de dezvoltare al localității pe 2 ani, de la SC Reif Construct SRL, societate care a cumpărat teren de la administrația locală, pentru construirea parcului industrial Reif, însă apoi nu a respectat niște clauze contractuale, motiv pentru care i se solicită să plătească suma menționată anterior, ce reprezintă 70% din prețul de vânzare ulterioară a terenurilor, către investitori privați.

Procesul între cele două părți a debutat în 2014, însă în momentul de față a revenit în starea incipientă, fiind în rejudecare.

Mai multe amănunte privind această achiziție puteți vedea AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: