marian morar
m install
nello construct

Persoanele cu dizabilități psihice, aflate în subordinea Serviciului Public de Asistență Socială Turda, expun mărtisoare în centrul orașului

zamblau eugen

Locuința Protejată pentru persoane cu dizabilități psihice, aflată în subordinea Serviciului Public de Asistență Socială Turda, va participa  în acest an la Târgul Martisorului, organizat de Primăria Municipiului Turda în perioada  1 – 8 martie 2017.

Produsele prezentate la târg sunt realizate de beneficiarii Locuinței Protejate în cadrul atelierului de ergoterapie. Prin aceasta forma de terapie complementara terapiei medicamentoase dorim reeducarea gestualitatii , a indemanarii, dezvoltarea expresivitatii, readaptarea beneficiarilor la efort si revenirea lor la o activitate profesionala cu efect de resocializare. Dorim sa le dezvoltam deprinderile manuale, sa-i responsabilizam, sa le dezvoltam respectul fata de rezultatele muncii lor, incercam sa le educam rabdarea, sa-i invatam sa respecte anumite reguli sa coopereze cu alte persoane in vedere realizarii unor activitati de grup. Incercam de asemenea sa le consolidam abilitatile de a finaliza un lucru pe care l-au inceput.

Produsele realizate sunt extrem de variate , de la obiecte artizanale, la obiecte din ipsos, grafica cu ata, pictura pe sticla, colaje si multe, multe altele.
Prin participare la aceste targuri vrem sa scoatem in evidenta ca in ciuda dizabilitatii psihice pe care o au, beneficiarii nostri, pot realiza lucruri deosebite.

Va invitam sa ne vizitati standul, sa intrati in lumea noastra, o lume a nondiscriminarii, a intelegerii si tolerantei, sa vedeti OMUL care se afla dincolo de eticheta de persoana cu dizabilitati psihice.

Anca Bucșa, coordonaror Locuinta Protejata

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2