m install
petlinii
nello construct

Primăria Turda anunță reguli pentru achiziția contractelor de media

zamblau eugen
floris

Începând cu data de 01 aprilie 2017, conform legii 98/2016 privind Achizițiile Publice, contractarea serviciilor de promovare/publicitate se va efectua după cum urmează:

1. achiziția contractelor de presă se va efectua exclusiv prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP)   

2. valoarea contractelor se va stabili pe principiul cea mai bună ofertă în funcție de următorii indicatori: 

– datele de audiență: indicatorii de trafic, tirajul, numărul de cititori și aria de distribuție pentru ziarele tiparite

– indicatori de adresabilitate zonală, proximitate față de arealul deservit de către operator, astfel încât informația transmisă să ajungă cât mai eficient la consumator (pentru publicațiile online datele de adresabilitate locală și anume numărul de vizitatori unici din municipiul Turda pentru presa locală și din județul Cluj pentru publicațiile județene).

Valorile de trafic pentru publicațiile online vor fi furnizate pentru intervalul 01.03.2017- 01.04.2017 de un auditor recunoscut în domeniul online (SATI sau Trafic.ro) iar din secțiunile ce prezintă date despre trafic trebuie obligatoriu să fie publice pe parcursul perioadei menționate mai sus următoarele: vizitatorii în timp real, nr. vizitatori unici zilnic și lunar, top vizitatori (IP și localizare), top pagini accesate, ultimele afișări și ultimii vizitatori, rata de renunțare, vizitatorii noi vs. vizitatori fideli. (ex. www.Trafic.ro –  urmatoarele secțiuni  cu rubricile aferente: Timp real: Acum, Astăzi, Ultimii vizitatori, Ultimele afișări, Top trafic, Top vizitatori; Trafic pe site (toate rubricile);  Conținut și comportament: Bounce rate, New vs. returning). 

Condițiile menționate anterior au caracter obligatoriu pentru toate publicațiile care doresc să colaboreze cu Primăria Municipiului Turda.

Începând cu luna martie 2017, caietul de sarcini pentru atribuirea contractelor va fi disponibil în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru consultare. În urma procedurii de achiziție se vor încheia contracte pentru publicarea anunțurilor a căror valoare însumată nu poate depăși pragul anual de achiziții publice directe prevăzut în legea 98/2016. În cazul în care valoarea cumulată a contractelor depășeste pragul menționat anterior se vor diminua toate contractele în mod proporțional, respectând principiul unui tratament echitabil.

Biroul de Presă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: