Live Video
 

,,Marea Debarasare’’ de echipamente electrice și electrocasnice va avea loc sâmbătă, 8 octombrie 2016! „Locul deșeurilor nu este în preajma ta!’’

În cadrul campaniei de mediu ,,Gândesc Verde - Gândesc curat’’Primăria Municipiului Turda alături de RoRec - Asociația Română pentru Reciclare, a demarat proiectul ,,Locul deșeurilor nu este în preajma ta!”, proiect care vine în întâmpinarea cetățeanului în ceea ce privește debarasarea de deșeurile electrice direct de la domiciliu.

Programul este adresat instituțiilor, societăților comerciale cât și utilizatorilor casnici, oferind serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice și electrocasnicelor grele sau voluminoase în baza unei programari prealabile stabilite de comun acord, apelând numărul de telefon gratuit – 0800. 444. 800, mobil: 0756. 026. 917 în intervalul orar09.00 - 17.00.

Sâmbătă, 8 octombrie 2016, în municipiul Turda, va avea loc ,,Marea Debarasare’’de echipamente electrice și electrocasnice (frigidere, mașini de spalat, tv, radio, aspiratoare, aparate electrocasnice de bucatărie). Astfel, împreună cu operatorul de salubritate menajeră, S.C. Prival Servs Ecologic S.A, se va realiza colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de la cetățeni, în vederea gestionării eco-raționale, ce constă în tratare, reciclare, respectiv neutralizarea deșeurilor.

Se vor acorda tichete valorice* în valoare de 30 lei pentru: frigidere, combine, congelatoare, lazi frigorifice, tichete valorice de 20 lei pentru mașini de spălat rufe și vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiționat, tichete valorice de 10 lei pentru deșeuri electrice în greutate de minim 20 kg/buc.

*Tichetele valorice pot fi utilizate pentru orice tip de cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.

Municipiul Turda

PRIMAR

Cristian Octavian Matei


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 24 martie, ora 18.00:

Handbal, Cupa Challenge. Potaissa Turda - FyllingenBergen.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...