m install
petlinii
nello construct

Un nou serviciu public ia ființă la Câmpia Turzii, acesta se va ocupa de modernizarea, exploatarea și întreținerea străzilor

floris

Propunerea figurează pe ordinea de zi a ședinței ordinare de miercuri, 27 mai, când cu începere de la ora 13, consilierii locali se reunesc la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” pentru a dezbate proiecte de interes comunitar.

Pe ordinea de zi figurează 18 proiecte de hotărâre printre care: modificarea şi completarea HCL nr. 31/2013 privind stabilirea sancţiunilor pentru faptele ce constituie contravenţii în domeniul bunei gospodăriri a Municipiului Câmpia Turzii; informare cu privire la demisia directorului S.C. Compania de SalubritateCâmpia Turzii S.A; repartizarea a două locuințe pentru tineri destinate închirierii; modificarea încadrării unor străzi din Municipiul Câmpia Turzii , prin recalcularea punctajului pe baza criteriilor stabilite prin HCL nr. 39/2009, ca urmara a solicitării contribuabililor; punerea la dispoziție a unui spatiu din incinta Palatului Cultural ,,IONEL FLOAŞIU” (sala de șah), Centrului Pentru Promovarea Afacerilordin cadrul Proiectului“VEST-NORD-VEST STARTUP – PROMOVAREA CULTURII ANTREPRENORIALE ȘI FINANȚAREA TINERILOR ÎNTREPRINZĂTORI”. Tot cu această ocazie se mai cere aprobarea situațiilor financiare pe anul trecut pentru SC.Domeniul Public și SC.Compania de Salubritate SA Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: