m install
petlinii
nello construct

Un nou premiu pentru primăria Turda

floris

Primăria Municipiului Turda a fost premiată pentru bune practici în utilizarea instrumentelor social media în vederea creșterii gradului de transparență și îmbunătățirea dialogului cu cetățenii.

Trofeul și diploma au fost decernate în cadrul conferinței de închidere a proiectului „Transparenţă şi calitate în administraţia publică prin social media”, care a avut loc miercuri, 22 aprilie 2015, la Primăria Sectorului 6 București. La competiția pentru bune practici au participat toate cele 20 de instituții partenere în proiect și alte instituții publice din 10 județe care nu au făcut parte din proiect.

Distincția primită cu acest prilej atestă creșterea gradului de transparenţă şi îmbunătățirea dialogului cu cetățenii, prin folosirea noii platforme web a Primăriei Turda și a mijloacelor social media (pagina oficială de Facebook și canalul oficial de Youtube).

Primăria municipiului Turda a fost singura instituție din Județul Cluj care a fost selectată pentru a prezenta în cadrul conferinței finale rezultatele obținute în timpul implementării proiectului.

La conferinţă au participat József Birtalan, preşedintele ANFP, reprezentanţi ai Cancelariei Primului-ministru, ai Ministerului pentru Societatea Informaţională, ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Ministerului Apărării Naționale, ai instituţiilor şi autorităţilor publice partenere din judeţele Cluj, Mehedinţi, Suceava, Tulcea şi din Muncipiul Bucureşti și voluntari ai 10 ONG-uri partenere în proiect.

Implementat de Asociaţia „Asistenţă şi programe pentru dezvoltare durabilă – Agenda 21” în parteneriat cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, proiectul „Transparenţă şi calitate în administraţia publică prin social media” a fost finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România şi a fost gândit astfel încât să contribuie la transpunerea în practică a politicilor şi strategiilor Uniunii Europene şi ale Guvernului României  în domeniul e-guvernare în concordanţă cu prevederile Agendei Digitale Europa 2020. Principalele rezultate vizate s-au referit la instituirea unor canale  eficiente de comunicare şi consultare între cetăţeni şi instituţii/autorităţi publice, creşterea gradului de transparenţă şi bună guvernare a 20 de instituţii şi a capacităţii acestora de atragere a cetăţenilor în procese decizionale, prin utilizarea reţelelor social media, multiplicarea şi extinderea bunelor practici în alte 10 judeţe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: