m install
petlinii
nello construct

Nemulțumiri în cartierul Poiana pe străzile unde asfaltarea este în plină desfășurare

floris

Sesizările de pe site-ul Primăriei Turda privind starea proastă a drumurile se înmulțesc pe zi ce trece.

Chiar dacă pe ultima sută de metri a început un proces de modernizare și asfaltare, locuitorii cartierului Poiana sunt nemulțumiți reclamând calitatea proastă a lucrărilor sau asfaltarea unor porțiuni din străzile zonei, nu în totalitatea acestora.

O astfel de reclamație a apărut recent la secțiunea „sesizări online”, unde un turdean cere explicații reprezentanților municipalității cu privire la asfaltările neterminate de pe strada Poiana și Hațegului.

„Nu va suparati dar cred ca va bateti joc de moi cei de pe str. Poiana . Nu se mai face nimic pe strada ati început pa Margaretelor de ce? Pe Hategului de ce nu terminati de unde ati început sau acum cu alegerile vreti sa prostiti oameni ca le asfaltati le puneti borduri si apoi după alegeri gata nu mai sunt bani si rămâne asa. Ca asa ati făcut si pe str. Poiana. Ar trebui sa va ganditi mai bine la ceea ce faceti” se arată în textul reclamației.

Reprezentanții Primăriei răspund că lucrările pe str. Hațegului sunt în desfășurare.

Practic, lista străzilor care trebuie asfaltate în anul 2014 a fost aprobată de Consiliul Local abia la finele lunii septembrie, exact înaintea sosirii toamnei! Asta după ce o vară întreagă administrația locală nu a fost preocupată de asfaltări.

Acum temperaturile de afară nu vor permite prea mult timp să se continuie programul de asfaltări. Cel mai probabil străzile începute vor rămâne neterminate până la primăvară, sau vor fi peticite pentru a astupa gropile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: