marian morar
m install
nello construct

Un nou training pentru șomerii din Câmpia Turzii

zamblau eugen

Municipiul Câmpia Turzii în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Cluj implementează Proiectul “ŞOMERII DIN CÂMPIA TURZII SPRE O NOUĂ MESERIE”, care are ca obiectiv îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a şomerilor, cu accent pe şomerii de lungă durată şi pe cei tineri, prin oferirea unui pachet integrat de servicii specializate pentru stimularea ocupării forţei de muncă, incluzând servicii de informare, consiliere, mediere şi formare profesională pentru facilitarea accesului şomerilor pe piaţa muncii.

În cadrul proiectului informarea şi consilierea profesională constituie ansamblul de servicii oferite în mod gratuit, persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Acestea sunt:

furnizarea de informaţii privind piaţa muncii şi evoluţia ocupaţiilor;

evaluarea şi autoevaluarea personalităţii în vederea orientării profesionale;

dezvoltarea abilităţii şi a încrederii în sine a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în vederea luării deciziei privind propria carieră;

instruirea în metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă, de exemplu: prezentarea la interviu, întocmirea unui CV, etc.

Miercuri, 17 septembrie 2014, ora 0900, persoanele înscrise în meseriile de calificare stivuitorişti, sudori, mecanici auto şi vulcanizatori, sunt invitate la Cafeneaua Culturală din cadrul Palatului Cultural Ionel Floaşiu Câmpia Turzii, Piaţa Mihai Viteazu nr. 8, în vederea informării şi consilierii.

Responsabil Comunicare

Georgeta PETROVAN

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2