marian morar
m install
nello construct

Mesajul primarului Tudor Ştefănie, la început de an şcolar

zamblau eugen

Începe școala! Dragi elevi, dascăli, stimați părinti! A învăța înseamnă a afla câte ceva nou în fiecare ceas al vieții noastre. Toată viațA învățăm: și voi, dragi copii, și noi, cei care am părăsit băncile școlii. Fiecare lucru nou aflat, ne duce cu un pas înainte pe calea cunoașterii și a împlinirii noastre ca oameni.

“Cei 7 ani de acasă”, adică educația primită în familie în primii ani ai vieții, mediul în care ne desfășurăm activitatea, fie că e școala, fie că e locul de muncă, toți acești mici pași contribuie la “a învăța”! Și ce frumos sună “a învăța”, când această misiune este întâia preocupare a minunaților dascăli, cărora trebuie să le mulțumim cu fiecare prilej, pentru truda lor, pentru grija revărsată asupra copiilor noștri, pentru suferința și bucuriile trăite alături de elevi. Mulțumim, dragi dascăli!

Dragi elevi, vă revine bucuria de a căuta noi orizonturi, de a vă clădi un drum care să vă călăuzească prin viață, să vă ducă în final spre împlinire! Iar noi, părinții, trebuie să încurajăm copiii spre școală, spre educație!

Începe școala! De câte ori nu am trăit acest moment, repetat an de an, și totuși, de fiecare dată diferit! Poate suntem mai buni, mai puternici, mai mândri de copiii noștri sau de copiii copiilor noștri! Acum, la început de an, doresc să vă transmit din toată inima, mult succes, încredere și voință! Să aveți un an bun și plin de împliniri! Iar, voi, copii, să vă bucurați că atâta lume vă înconjoară cu atenție și dragoste. Nu sunteți niciodată singuri! Mult succes!

 

PRIMAR, TUDOR ȘTEFĂNIE

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2