marian morar
m install
nello construct

Câmpia Turzii va colabora cu Agenția pentru Agenda Digitală a României

zamblau eugen

Un proiect de hotărâre ce așteaptă girul forului deliberativ se află pe ordinea de zi a consilierilor locali de la Câmpia Turzii pentru săptămâna viitoare.

Potrivit documentului, se dorește acceptul aleșilor locali pentru semnarea protocolului de colaborare între municipiul Câmpia Turzii, prin Consiliul Local și Agenția pentru Agenda Digitală a României (A.A.D.R).

Cel care va fi mandatat să semneze protocoul de colaborare va fi primarul Radu Hanga.

Agenția pentru Agenda Digitală a României (A.A.D.R.),  instituție publică de specialitate a administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale are rolul de a opera sisteme informatice la nivel național destinate guvernării electronice.

A.A.D.R. are rolul de a gestiona și opera sistemul e-guvernare (S.E.N.) disponibil la adresa www.e-guvernare.ro, Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.) disponibil la adresa www.e-licitatie.ro , Sistemul informatic pentru atribuirea electronică a autorizațiilor de transport internațional rutier de marfă și pentru atribuirea electronică a traseelor naționale din programele de transport prin serviciile regulate județene și interjudețene (S.A.E.T.) disponibil la adresa www.autorizatiiauto.ro și Sistemul Național Electronic de Plată online cu cardul a taxelor și impozitelor (S.N.E.P.) disponibil la adresawww.ghiseul.ro și a Punctului de Contact Unic electronic (P.C.U.e) disponibil la adresahttp://www.edirect.e-guvernare.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2