marian morar
adrian nap
m install
nello construct

La 72 de ani băut fiind a ajuns cu mașina în șanț

zamblau eugen

La data de 18 mai a.c., poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au identificat un autoturism care se afla în şanţul de colectare a apelor pluviale din localitatea Berindu.

Lângă autoturism se afla conducătorul auto, un bărbat de 72 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care nu a suferit leziuni în urma evenimentului.

Acesta le-a relatat polițiștilor că ar fi încercat să efectueze manevra de întoarcere a autoturismului, moment în care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea părții carosabile.

Fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentraţie de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2