m install
petlinii
nello construct

Dezastru după ploaie în județul Alba! 16 pompieri turdeni oferă ajutor sinistraților!

zamblau eugen
floris

Mai multe localități din Apuseni au fost grav afectate de viitură. Case, grădini, oameni și animale au fost luate de ape, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a primit sprijin de la ISU Cluj, prin detașamentul de pompieri Turda, dar s-a cerut și intervenția Armatei.

 

Peste 400 de gospodării din județul Alba, majoritatea din Bucerdea Vinoasă și Cricău, au fost inundate, vineri, în urma ploilor torențiale și a viiturilor, în vreme ce zeci de mașini au fost distruse, iar mai multe drumuri avariate. Au intervenit sute de forțe, fiind mobilizați și militari.

Spre exemplu, la Ighiu, viitura a rupt un podeț, iar DJ 107 din Bucerdea este inundat. Și comuna Cricău este sub apă. Curțile oamenilor sunt inundate în totalitate.

16 pompieri turdeni se află de seara trecută la IGHIU pentru a ajuta sinistrații, evacuează cu motopompele apa din curțile oamenilor și încearcă să recupereze ce se mai poate din bunurile materiale ale acestora.

În total, au fost mobilizate peste 200 de forțe, pompieri, polițiști, jandarmi, reprezentanți ai Apelor Române, dar și militari.

Sursă foto:  alba24.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: