m install
petlinii
nello construct

Interpreta de muzică populară din zona noastră, Amalia Chiper Iurian, cu steagul Transilvaniei independente în Anul centenarului! Vezi ce spune artista!

floris

O interpretă de muzică populară din zona noastră, Amalia Chiper Iurian, a apărut într-o fotografie pe internet, alături de cunoscutul interpret Aurel Tămaș, promovând steagul secesionist al fostei Transilvanii, care este folosit de cei care doresc independența Ardealului, chiar în anul centenarului Marii Uniri.

 

Artista, însă, a explicat că a fost ”păcălită” și că nu a fost atentă ce ține în mână.

„Totul s-a întâmplat după un concert la Mediaș. A venit un om să facă o poză cu noi și ne-a pus steagul în brațe. În vâltoarea evenimentelor, nici nu ne-am dat seama despre ce este vorba și ce steag ținem în mână. Apoi a apărut poza pe internet. Vreau să vă spun că nu numai că nu sunt de acord cu independența sau autonomia Transilvaniei, dar consider că ceea ce ni s-a întâmplat, mie și lui Relu Tămaș, constituie o adevărată capcană mârșavă. Eu IUBESC ROMÂNIA AȘA CUM ESTE, ÎNTREAGĂ ȘI MARE. Nu concep ca cineva să vrea să o rupă în bucăți”, a spus Amalia Chiper Iurian pentru siteul regional Refleqt Media.

Amalia Chipei Iurian a anunțat și faptul că pregătește o melodie patriotică, pentru a sărbători centenarul Marii Uniri. „Ceea ce vreau să transmit, încă odată, e că eu iubesc România, așa cum este ea, unită. Eu nu fac politică. Eu vreau să cânt pentru românii mei”, a mai spus interpreta de muzică populară, pentru sursa citată.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: