marian morar
m install
nello construct

Un nou tip de escrocherie: Șarlatanii se folosesc de numele societății DEDEMAN pentru a da țepe!

zamblau eugen

Specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) atrag atenţia asupra unei ţepe în numele Dedeman. Zeci de români au primit mesaje de tip spam pe reţelele sociale, în special pe WhatsApp, prin care erau informaţi că au câştigat un voucher-cadou la magazinul Dedeman.

 

Este vorba despre vouchere cadou în valoare de 200 de lei oferite. “Dedeman ofera vouchere cadou. Tocmai l-am primit pe al meu. Ial pe al tau inainte ca oferta sa se incheie. Uite: -> http://dedeman-ro.site/  <- imi vei multumi”, sună unul dintre aceste mesaje, al cărui autor a fost trădat de propria ortografie.

Specialiştii CERT-RO au atras atenţia asupra acestei modalităţi de phishing şi le-au recomandat românilor să nu acceseze site-ul trimis în mesajele de pe WhatsApp.

Compania Dedeman a reacționat și a postat pe pagina sa de facebook că nu oferă aceste vouchere.

„Informare! Compania Dedeman nu organizeaza concursuri sau campanii promotionale avand drept premii vouchere cadou, prin urmare va rugam sa nu dati curs mesajelor primite pe Facebook, acestea facand parte din atacuri de tip phishing sau alte forme de fraudare informatica. Toate concursurile vor fi anuntate prin canalele de comunicare oficiale (pagina www.facebook.com/dedeman.ro  si website-ul www.dedeman.ro ).
Pentru mai multe detalii va rugam sa apelati Serviciul Suport Clienti la 0234.525.525 sau suportclienti@dedeman.ro ” transmit oficialii societătii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2