Live Video
 

Astăzi mega protest la Cluj!

Clujenii sunt chemați la proteste sâmbătă, 20 ianuarie, pentru protejarea Justiției și a statului de drept din România.

 

”Sâmbătă, ieșim cu toții în stradă să le arătăm că de la Cluj până la București, ÎI VEDE o țară întreagă și nu le vom permite să își facă de cap. Nu poți să vii la București?

 

HAI ÎN STRADĂ LA CLUJ la Clopot, vizavi de sediul PSD pentru operatiunea ”CU OCHII pe VOI!" care va avea loc înainte de a pleca în marș. Ce îți propunem?

 

Vino la ora 18 cu inca o ”pereche de ochi" (găsești instrucțiunile în video-ul de la coverul evenimentului realizat de către Declic) pe care ii vom lumina cu ajutorul lanternelor de la telefoane.

 

Protestul de ”acasă" e la fel de valoros că și cel de la Parlament! Anul trecut AU fost 250.000 în Capitală, și AM fost 600.000 în toată țara! Cu cât vom fi mai mulți prezenți în toate orașele, cu atât vocea noastră e mai puternică și legitimă!....” arată protestatarii.

De asemenea, Comunitatea #Rezist organizeaza, sambata, o "intalnire de lucru" in Piata Universitatii, pentru a pune la cale mega-protestul anuntat pentru 20 ianuarie, cand romani din toate colturile tarii si-au anuntat intentia de a veni la Bucuresti pentru a demonstra impotriva masacrarii Legilor Justitiei de catre PSD si aliatii sai din Parlament.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Luni, 26 februarie, ora 13.00:

Conferință de presă primarul Dorin Lojigan (Câmpia Turzii).

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...