Live Video
 

maxiprest mai2018

Campania pentru câinii din adăpostul Amicii Dog Rescue, un succes!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Campania de adunare de hrană și contribuții financiare pentru îngrijirea celor 300 de câini și circa 100 de puiuți, care sunt găzduiți la Viișoara de Asociația Amicii Dog Rescue, campanie care a avut loc ieri în parcarea de la Kaufland, a fost un succes, declară organizatorii!

 

”Va multumim inca o data din suflet pentru donatii, bani si mancarica pentru cei aprox 300 catei adulti din adapostul mare, cel mic si din fostere la oameni buni .... si pentru cei 100 de puiuti!! 

Am tras linie la finalul colectei si suntem extrem de multumite de reusita evenimentului, chiar daca am fost putin ingrijorate fiind dupa sarbatori, inainte de salarii, pensii, burse s.a.m.d.

Suma totala a donatiilor in bani este de 1.790 Roni + 500 Roni adunati la concertul sustinut de minunata doamna Ioana Racolta + 240 Roni de la Fodor Dora ! E minunat! Un progres incredibil fata de colecta din august, din acelasi loc! SE POATE! Oameni buni exista... ii gasim si ne gasesc!

Bobitele au fost 665,4 kg si 86 conserve mari (~ 1,200g) hrana umeda + 30 conserve hrana umeda (~200g) + morcovi, varza, biscuiti si alte recompense! Suntem extrem de recunoscatori pentru implicare, distribuirea evenimentului si a posturilor, pentru tot ce ati facut si toate eforturile care au rezultat acest eveniment reusit!”, a precizat Ioana Marc, una dintre organizatoarele evenimentului.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...