m install
petlinii
nello construct

Tronsonul de autostradă Turda – Aiud s-ar putea deschide abia în luna martie

zamblau eugen
floris

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a declarat astăzi că Lotul 3 al Autostrăzii Sebeș – Turda (Aiud – Decea), s-ar putea deschide abia în luna martie.

 

Conform Ziar de Cluj, inspecția care a avut loc marți pe șantierul autostrăzii a descoperit mai multe nereguli privind calitatea asfaltului și excesul de bitum.

„Am constatat că s-au menţinut anumite neconformităţi descoperite şi în luna noiembrie a anului trecut. Ca atare, vom vedea şi ce spun şi celelalte două echipe, pentru că au fost trei echipe, practic, astăzi în inspecţie, una care s-a ocupat de verificarea structurilor, una de siguranţa rutieră şi a treia echipă, noi, cea care s-a ocupat de partea de drumuri. După câte aţi văzut, există aceste neconformităţi. Se va întruni comisia în după-amiaza aceasta va studia inclusiv documentele şi, în funcţie de ce se va stabili, se va decide dacă se acordă sau nu recepţia. Deocamdată să spunem că nu ne antepronunţăm, dar elementele pentru siguranţa rutieră considerăm că nu sunt întrunite în ceea ce priveşte partea de drum”, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAIR, citat de Ziar de Cluj.

Conform aceleiași surse, pe lotul 4 (Decea – Turda) va avea loc o inspecție în luna februarie.

Alin Șerbănescu a declarat că din momentul în care se va face recepția, în decurs de trei zile, se va putea circula pe autostradă.

Articolul întreg poate fi citit pe Ziar de Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: