Live Video
 

Cu maxilarul rupt și fără dinți după un chef de pomină în Micro 3!

Alin, turdeanul de 16 ani aflat pe coridoarele I.M.L. Cluj pare mult mai matur decât o indică datele sale din cartea de identitate. Acesta, cu maxilarul fracturat în trei locuri şi dinţii prinşi într-o ţesătură de fire metalice aşteaptă să fie consultat de către medicii legişti.

 

Cu dificultate, acesta povesteşte că sâmbăta trecută, noaptea, a fost victima violenţei – dusă la extrem – a unor prieteni de pahar cu care chefuise într-un apartament din „renumitul” Micro III al municipiului.

Băiatul este însoţit la I.M.L. Cluj de mama sa, care îi şi completează formularul necesar în vederea consultului, relatează Gazeta de Cluj.

„Am ajuns în continuare la U.P.U. Turda, de unde m-au adus mai târziu la Clinica de Chirurgie Maxilofacială din Cluj. Aici mi-au înfăşurat dinţii cu sârmă şi urmează – după ce-mi scot certificatul – să mă întorc la ei, existând posibilitatea să fie nevoie de operaţie”, explică tânărul, pentru sursa citată.

“Poliţiştii din Turda efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în urma unei sesizări făcute de către un tânăr, din Turda, care a reclamat faptul că a fost victima unei agresiuni”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Citeste si: http://gazetadecluj.ro/un-minor-din-turda-s-ales-cu-maxilarul-rupt-trei-locuri-dupa-o-bataie-incasata-de-la-colegii-de-pahar/


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 24 martie, ora 18.00:

Handbal, Cupa Challenge. Potaissa Turda - FyllingenBergen.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...