Live Video
 

Maşini de lux, viteză şi adrenalină la ultima zi de Transilvania Drag Race!

Astăzi, la peste 35 de grade celsius, s-a desfăşurat Transilvania Drag Race, car audio şi tuning show. Organizatorii şi-au întâmpinat cei peste 900 de vizitatori cu mâncare la ceaun, grătare, răcoritoare şi multă voie bună.

 

 S-au întrecut zeci de maşini pe asfaltul încins, dintre care un Nissan GTR s-a remarcat cu un timp record de 9.5 secunde, atingând 230 de km/oră pe o distanţă de 402 metri.

Participanţii la eveniment au declarat că deşi temperaturile sunt greu de suportat, show-ul oferit merită efortul. Aceştia au mai menţionat şi faptul că problema de anul trecut, legată de lipsa locurilor de parcare, nu a mai constituit şi anul acesta o problemă datorită lotului imens de parcare improvizată din jurul autostrăzii.

Vă amintim că evenimentul a fost programat iniţial în luna iulie însă datorită condiţiilor meteo nefavorabile, ploi torenţiale şi grindină, acesta a fost reprogramat pentru weekendul 19-20 august.  

De la locul evenimentului nu au lipsit forţele de ordine, poliţia, pompierii şi echipajele medicale gata să intervină în orice moment  în caz de nevoie.


TURDANEWS LIVE VIDEO:

Sâmbătă: 25 noiembrie, ora 19.00:

Handbal. KH Trepca - Potaissa Turda (meci 1)

Duminică, 26 noiembrie, ora 13.00:

Handbal. KH Trepca - Potaissa Turda (meci 2)

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...