marian morar
m install
nello construct

Taxă de protecție la Turda?!

zamblau eugen

Clipe de groază trăite joi şi vineri de o tânără în vârstă de 14 ani din Turda! O bandă de fete cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani a hărţuit-o şi până la urmă a reuşit s-o prindă în capcană, despre ai cărei părinţi se ştie că lucrează în armată, şi se presupunea că dispune de bani.

 După ce i-au tot cerut bani, fata a cedat şi le-a dat o sumă minoră, fapt care le-a nemulţumit pe tinere, astfel că împotriva ei a început prigoana, cu numeroase telefoane anonime. Totul a culminat, a doua zi  cu o bătaie cruntă pe care acestea i-au administrat-o în plină stradă.

„Am fost salvată în ultima clipă de un bărbat care trecea pe stradă şi a intervenit şi m-a dus până în faţa blocului. În tot acest timp,prietena mea, care încerca să se bage pentru mine a fost ţinută din scurt de gaşcă şi împiedicată să sară în ajutorul meu” relatează victima pentru Gazeta de Cluj.

„La data de 24 iunie a.c., la Poliţia municipiului Turda s-a prezentat un bărbat împreună cu fiica sa, în vârstă de 14 ani, din Turda, pentru a depune o plângere împotriva a două tinere care ar fi agresat-o pe minoră.  Între cele trei tinere ar fi avut loc neînţelegeri legate de remiterea unor sume de bani. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Citeste mai multe pe: http://gazetadecluj.ro/taxa-de-protectie-la-turda-o-banda-de-fete-de-cartier-bate-si-terorizeaza-o-adolescenta-pentru-bani/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2