marian morar
m install
nello construct

Cristian Pomohaci susținut de enoriași

zamblau eugen

Peste 300 de enoriaşi îl aşteptă, luni, pe preotul Cristian Pomohaci, care urmează să fie audiat la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia, în ancheta privind coruperea sexuală a unui minor, oamenii spunând că înregistrarea audio este „lucrătura Diavolului”, „o făcătură”.

 

Cei peste 300 de oameni care s-au adunat, luni, în faţa Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din Alba Iulia îl aşteaptă „în pace şi rugăciune” pe preotul Cristian Pomohaci, care urmează să ajungă pentru a fi audiat în cazul în care este acuzat că a încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, scrie Mediafax.

Enoriaşii susţin că înregistrarea făcută publică pe internet, în care un bărbat, despre care se presupune că este preotul Cristian Pomohaci, încearcă să îi facă propuneri indecente tânărului, este „o făcătură”, o „lucrare a Diavolului” şi cer să vorbească cu ÎPS Irineu.

Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia a deschis o anchetă în cazul preotului Cristian Pomohaci, care slujeşte într-o comună din Mureş, acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, după ce o presupusă convorbire între ei, care conţine propuneri indecente, a apărut pe internet.

Citește și: 

Cristian Pomohaci implicat într-un scandal sexual!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2