m install
petlinii
nello construct

Gazonul de pe Cluj Arena se prezintă în condiții excelente pentru meciul cu Chile

floris

Joi, 8 iunie a.c., la Cluj Arena a avut loc, în prezența reprezentanților instituțiilor publice și a celorlalte entități de profil implicate în organizarea partidei de fotbal amicale dintre reprezentativele României și statului Chile, ședința tehnică referitoare la asigurarea condițiilor optime necesare desfășurării, în data de 13 iunie, a acestei confruntări fotbalistice de înalt nivel.   

 

.Îi asigur pe toți iubitorii fotbalului din România că atât gazonul cât și arena, în ansamblu, se prezintă în cele mai bune condiții și că stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii va fi din nou la înălțimea tuturor așteptărilor”, a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, în contextul în care până la data programată a se disputa meciul celor două naționale au mai rămas doar cinci zile, terenul de joc se prezintă deja în condiții foarte bune, răspunzând pe deplin exigențelor forurilor fotbalistice naționale și internaționale. Din dorința însă de a oferi spectatorilor precum și tuturor suporterilor celor două naționale șansa de a se bucura de un spectacol fotbalistic derulat în cele mai bune condiții, reprezentanții Direcției de Administrare și Exploatare a Stadionului Cluj Arena din cadrul Consiliului Județean, împreună cu firma care se ocupă în mod direct de mentenanța gazonului, derulează în aceste zile ample operațiuni tehnice specifice pregătirii suprafeței de joc, astfel încât aceasta să se prezinte în condiții excelente la ora meciului.

În acest sens, până în momentul de față a fost realizat un complex de operațiuni constând în principal în distribuirea de fertilizant granular și fertilizant solubil/fungicid, perierea și greblarea pe trei direcții cu un utilaj specific de generație 2017, tunderea gazonului la fiecare 24 ore în ultimele 60 de zile, excepție făcând perioadele de timp nefavorabile, aerarea suprafeței de joc în vederea favorizării drenajului și a schimbului de substanțe pentru o mai bună stabilitate, etc. De asemenea, în perioada rămasă până la începerea partidei se vor realiza operațiunile de mentenanță curentă și se vor aplica tăvălugirile necesare pentru asigurarea planeității corespunzătoare.

Biroul de presă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: