marian morar
m install
nello construct

Poliția Română cu ochii pe alcoolul și țigările de contrabandă

zamblau eugen

Peste 850.000 de țigarete și aproape 12.000 de litri de alcool au fost indisponibilizați de polițiști, într-o săptămână, în urma peste 1.700 de acțiuni și controale desfășurate pentru protejarea mediului de afaceri împotriva ilegalităților cu produse accizabile.

 

De asemenea, au fost constatate peste 530 de infracțiuni și au fost aplicate peste 18.000 de sancțiuni contravenționale.

Poliţia Română a continuat acțiunile pentru prevenirea şi combaterea traficului, a prelucrării și a comerțului ilicit cu țigarete, produse din tutun, alcool și alte produse accizabile și contrafăcute.

Astfel, în perioada 11 – 17 mai a.c., la nivel național, s-au desfăşurat 1.719 acţiuni și controale, în piețe, târguri, oboare, la unități comerciale și au fost instituite filtre rutiere pe rutele de transport, fiind verificate 20.529 de mijloace auto.

De asemenea, au fost efectuate 18 percheziții domiciliare.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 539 de infracţiuni, dintre care 19 fapte de evaziune fiscală, 122 prevăzute de Codul vamal, 12 prevăzute de Codul fiscal, 178 la regimul siguranței rutiere și 208 alte genuri de infracțiuni și au fost recuperați 82.630 de lei din prejudiciul cauzat.

Pentru comiterea acestor infracțiuni sunt cercetate 402 persoane, dintre care 13 au fost reținute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2