marian morar
m install
nello construct

Copil sfâșiat de câini la Câmpia Turzii

zamblau eugen
floris

Un copil în vârstă de 8 ani a fost sfâșiat de câini la Câmpia Turzii joi după-masă. Acum micuțul se zbate între viață și moarte. 

Băiatul a fost transportat de urgență seara trecută la UPU iar de acolo la spitalul de copii din Cluj Napoca, rănile acestuia sunt înfiorătoare, potrivit medicilor micuțul a fost operat, intervenția chirugicală durând mai bine de 6 ore.

„Copilul a ajuns la noi cu plăgi multiple, pe faţă, membre, este în sala de operaţii, a fost transfuzat şi medicii au început să îi sutureze plăgile, au mult de lucru. Băiatul era conştient când a venit, dar există riscul afectării funcţiilor vitale, este o patologie similară arsurilor”, a declarat pentru Monitorul de Cluj doctorul Călin Lazăr, directorul medical al Spitalului de Copii Cluj.

Băiatul a fost adus la spital cu ambulanţa, iar la scurt timp a sosit la faţa locului şi tatăl acestuia. Copilul prezenta în jur de 20 de muşcături, ceea ce duce la ipoteza că ar fi fost muşcat de mai mulţi câini şi nu de unul singur, mai precizează sursa citată.

Potrivit unor informații de ultimă oră, starea copilului este în continuare foarte gravă, la ora actuală micuțul este intubat și respiră cu ajutorul aparatelor. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: