marian morar
m install
nello construct

Clujenii continuă protestele! În această seară se strigă adunarea în Piața Unirii! Se anunță proteste și la Turda și la Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Noi manifestaţii faţă de schimbările din legile privind justiţia, făcute fulger de Guvern marţi seara, sunt anunţate pe platforma de socializare Facebook, în contextul în care în jur de zeci de mii de oameni au ieşit spontan noaptea trecută în stradă. 

”Au dat legea mişeleşte, noaptea, au minţit că vor discuta doar despre Buget în seara asta. Au încălcat Art. 40, alin. 2 din Constituţie. Iar din acest motiv, acest guvern trebuie sa plece”, este mesajul publicat pe Facebook.

Evenimentul de la Cluj-Napoca este intitulat: JOS Guvernul 01.02.2017 – Alegeri Anticipate. Peste 6.000 de oameni şi-au exprimat virtual participarea.

Manifestaţii au avut loc şi în alte oraşe din ţară: Arad, Constanţa, Craiova, Iaşi, Braşov, Ploieşti şi Timişoara.

Ordonanţa de Urgenţă adoptată de Guvernul Grindeanu marţi seară privind modificarea codurilor penale a fost publicată în Monitorul Oficial, iar cea mai mare parte a prevederilor urmează să intre în vigoare la 10 zile de la publicare.

Proteste sunt anunțate și la Turda și la Câmpia Turzii!

Grupul USR/T9 care a pus la cale protestul de duminică, a anunțat un protest similar pentru azi, de la ora 18.00. Protestul ar urma să se desfășoare zilnic, de la aceeași oră. La Câmpia Turzii, un grup pro-liberal a pus bazele unui protest similar, care ar începe de la ora 19.00, zilnic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2