m install
petlinii
nello construct

Curs de antreprenoriat social şi management de proiect pentru tineri

floris

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează un curs de antreprenoriat social şi management de proiect pentru tineri între 14 şi 20 de ani, intitulat „Provoacă viitorul: fii antreprenor”/„Challenge the Future: Be an Entrepreneur”, care va avea loc la American Corner Cluj-Napoca, situat în sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanţilor 104, etajul V vest.

Instruirea tinerilor este gratuită şi se va desfăşura în limba română pe parcursul a 60 de ore, în intervalul 10 – 12 februarie, 17 – 19 februarie, respectiv 24 – 26 februarie 2017. Înscrierile se fac în perioada 31 ianuarie – 7 februarie 2017, prin completarea formularului ce poate fi accesat la adresa https://goo.gl/forms/wkEHhIIj6nHwJxin2, şi care include o secţiune dedicată motivaţiei de participare la curs, pe baza căreia se va face selecţia candidaţilor care vor ocupa cele 20 de locuri disponibile.

Organizat cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, cursul vizează dezvoltarea de abilităţi antreprenoriale la tineri prin: familiarizarea cu domeniul antreprenoriatului şi al managementului de proiect, dezvoltarea creativităţii şi a spiritului inovator, identificarea problemelor comunităţii şi oferirea de soluţii pentru rezolvarea acestora, creşterea gradului de conştientizare a apartenenţei la o comunitate, creşterea gradului de implicare socială, cunoaşterea mijloacelor de îmbunătăţire a contactului cu comunitatea şi a comunicării sociale.

La finalul perioadei de instruire, cursanţii vor avea abilităţile şi încrederea de a evalua oportunitatea demarării unei iniţiative antreprenoriale şi îşi vor însuşi o abordare mai întreprinzătoare a rolului lor în comunitate prin realizarea unor proiecte de antreprenoriat social. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: