m install
petlinii
nello construct

Alertă cu bombă la mall-ul Vivo! din Cluj-Napoca! Oamenii au fost evacuați!

floris

Mai multe echipaje de Poliție și de la ISU Cluj, alături de forțele de ordine din interiorul mallului Vivo! din Cluj-Napoca (fostul Polus), au intervenit azi după un apel primit, în care se anunța că un tânăr are o bombă asupra lui. Incidentul s-a petrecut în zona Pieței, iar oamenii din acea zonă au fost evacuați afară.

 

„În jurul orei 13:45, am primit o sesizare prin care a fost anunţat faptul că în centrul comercial este o geantă suspectă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au delimitat zona. Deocamdată nu a fost identificată o astfel de geantă. Verificările continuă”, spun reprezentanţii IPJ Cluj, citați de Ziua de Cluj. Cel care a făcut sesizarea, un tânăr de 28 de ani, a fost identitficat de polițiști și a fost dus la audieri.

„A fost o amenintare cu bomba in zona Pietei. Este o zona izolata, evacuata, din VIVO!. Dupa semnalmentele celui care a sunat, agentii de la PP Protect l-au retinut. A venit politia, l-a preluat si isi fac procedurile de control si de preluare. Individul a fost identificat prin camerele video.”, a declarat Teodor Pop Pușcaș, managerul PP Protect, societatea care asigură paza mallului, citat de Ziar de Cluj.

Conform unor surse, tânărul ar fi recunoscut că, de fapt, nu a plasat nici o geantă cu bombă în mall.

Mallul s-a redeschis pentru clienți, după ce o parte a sa a fost blocată pentru accesul publicului, în urma intervenției forțelor de ordine.

UPDATE:

”În urma unui apel telefonic ce anunța existența unui posibil material explozibil în cadrul centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca, Poliția s-a prezentat în incintă pentru a investiga zona în cauză.

Zona respectivă a fost imediat evacuată. În urma investigației, alarma s-a dovedit a fi una falsă, iar zona restricționată a fost redeschisă.
În tot acest interval, echipa care asigură ordinea și paza centrului a colaborat cu Poliția pentru a garanta siguranța clienților.”, a fost poziția oficială a managementului Vivo!.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: