marian morar
m install
nello construct

Prognoza meteo pentru perioada 9-22 ianuarie

zamblau eugen

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 9-22 ianuarie.

 

Astfel, în zona Transilvaniei, temperatura aerului va avea valori, atât diurne cât și nocturne, în marea lor majoritate, sub cele specifice perioadei. În prima săptămână din intervalul de prognoză, valorile diurne, foarte scăzute în primele două zile, vor fi în creștere până în 13 ianuarie, după care vor scădea din nou. Maximele vor fi cuprinse, în medie, între -13 și -1 grad. Valorile nocturne, vor fi și mai scăzute decât cele de până acum în noaptea de 9/10 ianuarie, apoi vor crește, însă în cea mai mare parte a intervalului se vor menține sub limita de ger. În medie regională vor fi minime cuprinse între -23 și -5 grade.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperatura aerului din cursul zilelor, în general în scădere ușoară și treptată, va avea maxime cuprinse, în medie, între -5 și -3 grade și minime între -14 și -11 grade.

Condiții de precipitații vor fi în cea mai mare parte a timpului, cu o probabilitate mai ridicată în perioadele 11-15 ianuarie și 16-19 ianuarie, se arată în informarea de pe site-ul ANM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2