m install
petlinii
nello construct

Braconajul piscicol poate fi una din cauzele decesului de la Tarnița!

floris

Un tânăr a murit electrocutat luni seară, pe lacul Tarniţa din judeţul Cluj, în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta, iar alte şapte persoane care au încercat să îl salveze au fost rănite şi spitalizate.

Cei 8 au vârste cuprinse între 25 şi 29 de ani, sunt din Zalău şi se aflau la o cabană din zonă.

Conform localnicilor, adevărata cauză a incidentului constă într-o capcană cu curent electric folosită pentru braconaj la pescuit.

„Există o practică ce aici devine tot mai des întâlnită. Anumiți oameni, dacă îi pot numi așa, folosesc o baterie de curent pentru a electrocuta peștii. Însă din câte se vorbește pe aici, omul ce a murit acum a fost electrocutat mai serios. Adică, cel mai probabil, braconierul a tras fir de curent direct de pe stâlp și după ce și-a adunat peștele, a uitat sa îl decupleze”, declară pentru Gazeta de Cluj unul dintre localnicii din zona lacului unde un bărbat și-a pierdut viața, iar alții 8 au ajuns la urgențe.

Anchetatorii vor fi nevoiți să stabilească cine sunt adevărații vinovați de moartea bărbatului. Dacă ipoteza prezentată de localnici este validă, responsabilii riscă ani buni de închisoare pentru ucidere din culpă și braconaj, mai informează sursa citată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda