m install
petlinii
nello construct

The Da Vinci System prezent la Forumul Național de Dezbateri Academice

zamblau eugen
floris

Tinerii din asociația The Da Vinci System continuă să ne surprindă în mod plăcut, implicându-se în cât mai multe competiții de dezbateri academice!

De curând aceștia s-au întors de la Forumul Național de Dezbateri Academice organizat de Ardor Transilvania, în Cluj-Napoca. S-au întors atât cu pierderi cât și cu victorii, au căpătat mai multă experiență în domeniu și sunt pregătiți să își continue drumul , evoluând de la o competiție la alta. Elevii au fost mândri să reprezinte la competiția națională zona Turda și Câmpia Turzii, și totodată instituțiile de învățământ din care provin: Colegiul Național Mihai Viteazul și Liceul Teoretic Pavel Dan.

Următoarea competiție la care asociația va fi prezentă este competiția internațională Argo Open 2016, desfășurată în Ploiești începând cu data de 2 septembrie, pentru care tinerii se pregătesc  intens pentru a obține rezultate cât mai bune.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: