marian morar
m install
nello construct

S-a deschis patinoarul la Turda! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Cu câteva zile înainte de marea sărbătoare a Nașterii Mântuitorului, turdenii au avut parte de o bucurie mult așteptată, deschiderea patinoarului artificial.

Peste 200 de persoane s-au înghesuit la casele de bilete pentru a plăti accesul pe patinoar dar și pentru a închiria patinele, pentru cei care nu le au în „dotare” .

Seara a continuat cu un concert în aer liber oferit în perimietrul Târgului de Iarnă de către grupul coral Axios și solista vocală Oana Vențel. Minunatele colinde vor răsunat în zona centrală a municipiului Turda, trecătorii s-au oprit să asculte preț de câteva minute vocile inconfundabile ale tinerilor teologi.

Grupul coral AXIOS a fost întemeiat în anul 2011 cu binecuvantarea PS Iustin Sigheteanul al Maramureșului și Sătmarului. Grupul este dirijat de Ignațiu-Andrei Banc, student al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și al Academiei de Muzică.

În ceea ce privește patinoarul artificial, orarul de funcționare este luni-vieneri între 12-21.30 și sămbătă-duminică 10-21,30. Intrarea pentru adulți costă 12 lei/serie, copiii până la 14 ani plătesc 8 lei/serie, închirierea patinelor este tot 8 lei de persoană/serie, de menționat că o serie durează o oră și jumătate!

La eveniment a participat primarul Tudor Ștefănie alături de viceprimarul Lucian Nemeș, consilierul Lucian Cordiș și Paul Cățănaș, alături de alți reprezentanți ai administrației locale.

Reamintim că, în urma anunțului public pentru achiziția de servicii au fost înaintate autorității contractante două oferte pentru realizarea patinoarului, cea a Societății Amic Asset Management & Consultancy SRL – în valoare de 110.000 lei plus TVA – aproximativ 24.500 euro și cea a RAS Sp z.o.o.ul în valoare de 20.000 euro plus TVA, aceasta din urmă fiind desemnată drept câștigătoare.

 

Foto: Daciana Derda

Posted by TurdaNews on 14 Decembrie 2015

 

Magia sărbătorilor de iarnă a fost marcată astăzi, 14 decembrie 2015, începând cu ora 17:00, printr-un concert de…

Posted by Tudor Stefanie on 14 Decembrie 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2