marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Lucrul bine făcut, dar pe jumătate!

zamblau eugen

Într-un oraş care adună an de an, tot mai mulţi turişti, există o stradă care este asfaltată doar pe jumătate. Anomalia este strada Alexandru Ioan Cuza din Turda Nouă, cunoscută locuitorilor, drept strada care pe care se organizează la fiecare final de săptămână târgul de animale.

Strada Alexandru Ioan Cuza este asfaltată doar pe porţiunea dintre strazile Tunel şi Andrei Mureşanu, partea cealaltă fiind plină de adevărate cratere. Coincidenţă sau nu, strada Tunel este cea care duce la intrarea veche din Salina Turda. Locuitorii străzii sunt nemulţumiţi de asfaltarea făcută de autorităţi, cerând ca întreaga stradă să fie aranjată.

În Turda Nouă mai sunt străzi care sunt asfaltate doar câţiva metri. Str. Ogorului, str. Ştefan Furtună şi str. Spiru Haret fiind asfaltate pe o porţiune de aproximativ 15 m, în zona unde străzile se intersectează cu str. Clujului.

Articol publicat în cadrul campaniei prin care oferim o șansă celor care vor să devină jurnaliști la cel mai important organ de media local.

Detalii: 

Lansăm un mod inedit de a ne mări echipa TurdaNews!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2