m install
petlinii
nello construct

Autostrada Turda-Sebeș: Nu exista autorizatie de construire pe 66 din cei 70 de km ai autostrazii, dar constructorii au lucrat deja mai bine de o treime pe anumite loturi

zamblau eugen
floris

”Pentru mai bine de 66 de km din cei 70 ai autostrazii A10 Sebes – Turda nu au fost emise pana in prezent autorizatiile de construire cu toate ca firmele constructoare lucreaza inca din 2014 si pe anumite loturi stadiul lucrarilor a trecut deja de o treime”, atrage atenția siteul HotNews.ro.

 

Pentru circa 19 km Ministerul Transporturilor nu a emis autorizatiile de construire, desi documentatiile au fost depuse de catre constructor, se arata intr-un raspuns al CNADNR la solicitarea Asociatiei Pro Infrastructura (API).

Pentru ceilalti 47 de km constructorii nu au depus documentatia tehnica la Minister pentru ca nu a fost avizat Proiectul Tehnic de catre Comisia Tehnico-Economica a CNADNR si pentru ca autoritatile de la mediu nu au revizuit inca acordurile de mediu, menționează sursa citată, care face referire la un răspuns pe care CNADR l-a acordat API.

Răspunsul integral poate fi citit AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: