marian morar
adrian nap
m install
nello construct

3 urmăriți național depistați de polițiștii clujeni

zamblau eugen

Poliţiştii clujeni au depistat 3 bărbaţi, pe numele cărora s-au emis mandate de execuatre a unor pedepse privative de libertate, în urma unei acţiuni desfăşurate pentru identificare persoanelor date în urmărire.

Poliţiştii clujeni au acţionat, ieri, pe raza judeţului pentru a depista persoanele date în urmărire naţionala întrucât existau indicii că se sustrag urmării penale ori de la executarea unor pedepse privative de libertate sau care sunt dispărute.

La data de 13 ianuarie a.c., ora 12:00, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au depistat doi bărbaţi, de 23 şi 29 de ani, daţi în urmărire naţională. Aceştia aveau de executat pedepse cu închisoarea, pentru savârşirea infracţiunii de furt calificat.

Un alt bărbat, urmărit naţional, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej pe raza comunei Căşeiu. Pe numele acestuia, Judecătoria Dej a emis mandat de executare a 4 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Cei trei au fost încarceraţi în Penitenciarul Gherla.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2