m install
petlinii
nello construct

Consilierii județeni discută despre drumul de acces la stația de transfer din Mihai Viteazu

floris

Deliberativul județean va discuta mâine printre altele și despre indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii: „DRUM DE ACCES LA STAŢIA DE TRANSFER MIHAI VITEAZU”, din cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Cluj”.

Proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj, este finanţat prin programul POS Mediu – Axa prioritară 2 „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate”, în baza Contractului de Finanţare nr. 133140 din 11.07.2011, încheiat între Ministerul Mediului şi Pădurilor şi Consiliul Judeţean Cluj.

În cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj”, este prevăzut a se realiza şi construcţia Staţiei de Transfer Deşeuri Mihai Viteazu, judeţul Cluj.

Pentru a asigura accesul la Staţia de Transfer Deşeuri Mihai Viteazu, Consiliul Judeţean Cluj a încheiat contractul de servicii nr. 15568/20.09.2012, cu S.C. PROIECTANTUL S.A. Cluj-Napoca, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate„Drum de Acces la Staţia de Transfer Mihai Viteazu”, din cadrul proiectului„Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Cluj”.

In consecinţă, s-a elaborat Studiul de Fezabilitate care face o prezentare a parametrilor şi soluţiei tehnice şi tehnologice în detaliu şi tratează execuţia drumului pentru asigurarea accesului la Staţia de Transfer a DeşeurilorMihai Viteazu, com. Mihai Viteazu, judeţul Cluj,respectiv îmbunătăţirea elementelor geometrice pentru aducerea drumului la parametri ceruţi, cu respectarea normativelor în vigoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: