marian morar
m install
nello construct

EXCLUSIV – Accident pe varianta spre Alba Iulia: Un copil de 13 ani, lovit în plin de o mașină! (update)

zamblau eugen

Azi, în jurul orei 16.30, s-a produs un accident cumplit la intrarea în Turda, dinspre Alba Iulia, în zona podurilor. Un copil de 13 ani, din zona Coloniei, a fost lovit în plin de o mașină.

La fața locului a intervenit o mașină a Poliției, dar și o ambulanță. De asemenea, mai mulți etnici romi, care locuiesc în zona Coloniei, au fugit la fața locului pentru a vedea al cui copil a fost lovit și ce s-a întâmplat.

Unii spun că minorul de 13 ani mergea pe marginea drumului și se îmbrâncea cu fratele său, iar într-o clipă de neatenție ar fi intrat pe spațiul carsoabil, unde a fost lovit de un autoturism. Însă, deocamdată, nu avem informații oficiale despre acest caz.

Cert este că minorul a fost dus la spital de urgență, starea sa fiind destul de gravă, după aprecierea medicilor de acolo.

În zona accidentului erau oprite două mașini: o Dacia Duster (B 57 ZXJ) și un autoturism Nissan Citroen (C 88 AME).

Traficul s-a desfășurat cu greutate, timp de cîteva minute.

UPDATE: Oamenii vorbesc că femeia ar fi avut viteză și nu ar fi fost atentă la drum, intrând într-un grup de 3 persoane, care se întorceau spre casă. Copilul a fost lovit mai grav și a fost dus la spital. Ceilalți doi au răni mai ușoare. 

”Erau 2 adulti si un copil, adulti erau raniti usor, copilul mai tare, l-a luat doamna cu masina pe sus, dansa-i vinovata, urma de franare 125 metri. Ce cauta doamna in afara carosabilului si de ce in timpul condusului era neatenta la condus, s-a aplecat sa caute ceva in masina, copilul venea cu rudeniile de la un preot, la care au fost sa lucreze ceva cu ziua. Din pacate totdeauna ori mortul ori un accidentat este vinovat, niciodata cel care-l provoaca”, ne-a spus o persoană care locuiește în zonă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2