marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Scandal la Bazinul de Înot! Mai mulţi părinţi reclamă că nu le-au fost lăsaţi copiii să înoate! (video)

zamblau eugen

Mai mulţi părinţi, însoţiţi de copii, au reclamat astăzi faptul că nu au fost lăsaţi să le intre copiii să facă baie/antrenament, ca şi până acum, în ciuda faptului că aveau abonament plătit, doar dacă îşi cumpără şi părinţii bilet, pentru a intra în bazin alături de copii!

Asta chiar dacă unii părinţi au spus că habar nu au să înoate şi că această cerinţă li se pare aberantă, în condiţiile în care până acum copiii lor aveau acces, pe baza abonamentului făcut, iar părinţii asistau din lojă, fără să mai plătească bilet.

Părinţii dau vina pe şefa Bazinului de Înot, doamna Carleta Gnandt, şi pe consilierul local Paul Căţănaş (PDL), care se comportă abuziv şi fac tot posibilul pentru a interzice accesul copiilor în bazin şi pentru a limita accesul reprezentanţilor unui club privat de înot la antrenament.

De partea cealaltă, Carleta Gnandt susţine că ea nu face altceva decât să respecte regulamentul bazinului de înot, care ar preciza faptul că este interzis accesul copiilor sub 14 ani, neînsoţiţi sau nesupravegheaţi de un adult. pe de altă parte, şefa Bazinului de Înot nu am lămurit care sunt, totuşi atribuţiile antrenorului angajat al Bazinului de Înot sau ale salvamarilor, printre care se află şi consilierul local Paul Căţănaş.

Sosit la faţa locului, directorul Vasile Tot a spus că este inadmisibil să se întâmple aşa ceva, precizând că are cunoştinţă de situaţie, în urma reclamaţiei făcute de mai mulţi părinţi, şi că i-a solicitat o notă explicativă şefei de la Bazinul de Înot, însă aceasta a refuzat să-i dea curs. În aceste condiţii, Vasile Tot a spus că va fi nevoit să ia măsuri pentru remedierea situaţiei, promiţându-le prinţilor că în cuirsul zilei de mâine (miercuri) vor avea o poziţie oficială a conducerii societăţii Turda Salina Durgău SA, care administrează Bazinul de Înot.

Pe de altă parte, Vasile Tot a spus că astfel de atitudini se datorează şi problemelor care au apărut în ultimul timp, privind legalitatea conducerii societăţii şi că acestea se răsfrâng în activitatea obişnuită a societăţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2