marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Bărbat GĂSIT înecat în ARIEŞ! Vezi FOTO și detalii!

zamblau eugen

Detașamentul de pompieri Turda intervine în aceste momente la un caz în localitatea Mihai Viteazu.

Din primele informaţii, este vorba despre o persoană decedată, găsită în râul Arieş în zona Mihai Viteazu. Pompierii sunt la faţa locului cu un camion de intervenţie șI cu barcă de salvare.

UPDATE 1:

Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, a declarat pentru TurdaNews că sesizarea a venit în jurul orei 10,30. Cadavrul găsit în râul Arieș aparține unei persoane de sex masculin. Polițiștii prezenți la fața locului fac demersuri pentru identifcarea victimei și pentru a stabili circumstanțele în care a survenit decesul.

UPDATE 2:

Cadavrul a fost scos din apă, intervenția nu a pus probleme pompierilor turdeni. În locul unde a fost găsit bărbatul apa nu este foarte adâncă. O echipă de criminaliști este la fața locului pentru examinarea cadavrului.

UPDATE 3:

Este vorba de un bărbat de circa 40 de ani, care a fost găsit în râul Arieș, la 7-8 metri de mal, în zona podului autostrăzii. Nu au fost găsite acte asupra lui. Nu se cunoaște identitatea lui. Din primele investigații, nu există urme de violență care să ridice semne de întrebare în privința decesului. Cadavrul bărbatului a fost dus la IML, pentru necropsie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2