m install
petlinii
nello construct

Accident in Martinesti: mai multe masini au patinat si au iesit in decor! (video)

floris

Un sofer aflat in trafic a surprins cu ajutorul unei camere de filmat un accident care a avut loc duminica in comuna Martinesti. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 15:20 intr-o curba periculoasa.

Cel care a postat videoclipul ii avertizeaza faptul ca imaginile sunt socante, iar pe fundal se aud tipetele oamenilor speriati.

"Am oprit sa ma asigur că nu sunt victime sau dacă copii au nevoie de ajutor, mi-au spus ca sunt ok, ca drumul prezinta ceva alunecos si asa au ajuns in sant si ei si inca un Logan care a reusit sa iasa. In momentul in care am urcat in masina cu intentia de a pleca, am vazut autoturismul Audi cum intra in derapaj, se intoarce lateral si se apropie. M-am speriat si mi-am pregatit prietena de impact. Am fost sigur ca ma va atinge cumva, in plin sau razant, era o mica marja ca masina sa-si schimbe traiectoria. Copiii au fugit, in acel moment erau doar in lateralul masinii. Ar fi putut sa ne mature pe toti dar am avut noroc, si noi si ei", a declarat soferul imediat dupa accident.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: