Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: Îi doare-n cot de Poliție! Parchează unde vor, că ”au bani”!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un cititor ne-a transmis o fotografie în care susține că mașina parcată într-un loc nepermis, semnalizat ca atare, aparține unui membru al familiei omului de afaceri Emil Turdean, finanțatorul T9.

 

”Nu e prima dată când parchează în acest mod, într-un loc în care este interzisă oprirea și staționarea, fiind montat un indicator rutier în acest sens. Dar știu că nu le pasă de Poliție, că ei consideră că au bani și sunt superiori tuturor. Când am parcat în aceeași zonă, cei de la Poliția Locală m-au amendat. Evident, eu nu sunt un om cu bani și nu-mi permit să zic în gura mare că mie nu-mi poate face nimeni nimic, dar chiar nu e normal! Legea e pentru toți, nu doar pentru cei amărâți!”, a comentat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...