Live Video
 

Știrea Cititorului: Bătaie de joc a Consiliului Județean, la Bogata! Astea-s lucrări?!

Rigolele din satul Bogata, comuna Călărași, par a fi făcute în batjocură de cei de la Consiliul Județean. Un localnic, indignat de ceea ce vede, ne-a transmis o sesizare, însoțită de fotografii concludente! Pe lângă calitatea proastă a lucrărilor, oamenii se plâng și de faptul că li se cere bani dacă vor ”podulețe” pentru a-și băga mașinile în curte!

 

”S-au apucat la Bogata să facă șanțurile de la drumul principal, e o mare bătaie de joc din partea consiliului județan. De abia s-a turnat și deja se rupe. Este gros de 1-2 cm pe majoritatea locurilor, în țara asta totul se face de bătaie de joc. Șanțul e plin cu pământ, beton de 1-2 cm și în proiect scrie că trebuie să fie de 10 cm.

Lucrarea de șanțuri la Bogata, dar nu s-a gândit nimeni pe unde intră sau iasă cu mașina în curtea omului. Nu mai e nevoie de poduri. Toate se fac doar în bajocură în țara asta, Dorel e la Bogata. Șanțul plin de pământ și beton de 2-3 cm, rezistă până la primăvară? Și fără poduri... cine vrea pod, costă 400 lei!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 24 februarie, ora 12.00:

Fotbal, meci amical. Unirea Dej - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...