m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Un recidivist face legea în cartierul Lut din Câmpia Turzii!

floris

O cititoare a publicației noastre, Dolha Daniela ne-a transmis o sesizare cu privire la infracțiunile comise în cartierul Lut din Câmpia Turzii, trăgând un semnal de alarmă cu privire la aspectele semnalate.

„Întrebare: cine ne scapa de caii lui „Baghera”, un recidivist care face legea în cartierul Lut prin intimidarea oamenilor si sfidarea autoritatilor? În imagine caii acestuia, care pasc nestingheriti în parcurile de joaca ale copiilor, e adevarat:  buruienoase si mizere. La cea mai mica spaima, caii apuca la galop pe carosabil, prin padure, prin curtile oamenilor, distrug garduri si trag spaima în copii si adulti, provoaca hoardele de câini fara stapân. 

Echipajele de politie vin si pleaca, dar caii ramân. Ferma „fara autorizatie” a lui Baghera duduie de zeci de capre care rod pomii si gunoaiele de pe malul Ariesului, gradinile oamenilor, fac pagube imense iar bunastarea lui creste. Totul se întâmpla cu stirea autoritatilor locale, care desi au fost sesizati tergiverseaza punerea în aplicare a legii. Cine ne proteajeaza copiii, batrânii, gospodariile?

Cine se face responsabil de faradelegea si haosul în crestere din cartierul Lut? Sunt zeci de sesizari care vizeaza comportamentul inadecvat al unor locuitori din cartier, fie pentru ca au transformat malul Ariesului în ghena de gunoi a cartierului si în focar de infectii, fie pentru ca ne pun viata în pericol. De ce primarul, viceprimarul sau alti responsabili platiti din bani publici sunt de  negasit, absenti sau invizibili când situatia o cere?

Trebuie sa apelam la forurile superioare, sa suportam tot din bugetul local amenzile si sanctiunile datorita iresonsabilitatii si ignorantei celor care ne conduc? Oare toti  alesii sunt o apa si un pamânt?” se întreabă Dolha Daniela

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: