Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: Sătenii din Bădeni, noi reproșuri la adresa primarului comunei Moldovenești!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Nemulțumirile unor locuitori din satul Bădeni, comuna Moldovenești, au fost transmise din nou pe adresa redacției, odată cu noile precipitații care au căzut în zonă, primarului localității reproșându-i-se că nu face nimic, în timp ce alții spun că e plecat în concediu, peste hotare.

 

”Vin şi vă intreb domnule primar pentru a nu ştiu catea oară: de ce ori de câte ori plouă mai tare oamenii din satul BĂDENI, nu toti doar cei uitati de autorități, trebuie sa-si ia sapele in mâini si să stea sub ploaie si fulgere sa croiască drum apei sa nu le intre in gospodării... PÂNĂ CÂND SI PÂNĂ UNDE MERGE NEPĂSAREA CELOR CE CONDUC Comuna Moldovenesti?????

Tine-ti cont ca in această uliță doar 4 persoane sunt sub 50 de ani si apte fizic, in rest văduve de 82 ani, invalizi si bătrâni”, ne-a transmis Liana R.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...