Live Video
 

Știrea Cititorului: Epidemie de rujeolă în blocul Primăriei de pe Tineretului

În blocul social situat pe strada Tineretului din Turda a izbucnit o adevărată epidemie de rujeolă, fiind consemnate 5 cazuri la copii, însă există și alți suspecți. Unii locatari au la rândul lor copii mici și sunt îngroziți de situație!

”Is plini de rujeola copiii din bloc si 5 is la spital in Cluj. De la unul s-o umplut mai multi. Ii infectat blocul asta si nimeni nu vine sa vada. Ii plin de sobolani si de goange. Am auzit ca si pe strada Nicolae Teclu sunt mai multe cazuri la copii”, ne-a transmis un locatar al blocului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 21 februarie, ora 16.00:

Fotbal, meci amical. Sticla Arieșul Turda - Metalurgistul Cugir.

Joi, 22 februarie, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. HC Vaslui - Potaissa Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...