Live Video
 

Știrea Cititorului: Faceți ceva și cu strada Margaretelor!

Un cititor al TurdaNews, care locuiește în comunitatea de pe strada Margaretelor din Poiana, ne-a trimis la redacție câteva fotografii, încercând astfel să tragă un semnal de alarmă asupra condițiilor în care trăiesc și locuiesc cei de pe strada Margaretelor.

 

”Ni s-a promis că ni se asfaltează strada și că se duc gunoaiele care sunt în zonă, dar nu s-a întâmplat nimic! Uitați în ce condiții trăim! Sunt mulți copii în comunitate, care subnt nevoiți să meargă la școală în aceste condiții, ajungând murdari la școală. În mizeria asta e și un focar de infecție, că sunt microbi și altele”, ne-a transmis Claudiu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...