Live Video
 

Știrea Cititorului: Cu Dacia pe contrasens, pe autostrada Transilvania! (VIDEO)

Șoferul unui autoturism Dacia a fost filmat circulând pe contrasens, pe autostrada Transilvania, în zona Turzii! Șoferul circula pe banda 2 a autostrăzii și numai norocul a făcut să nu se izbească frontal de un autoturism care ar fi circulat normal, cu viteză, din sens opus!

“Romania 19 Aprilie 2017. Autostrada A3 Cluj-Turda. Întoarcerea spre casă după vizionarea premierei Fast and Furious 8” este mesajul care însoţeşte filmarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Marți, 16.01.2018, ora 17.30:

Handbal, meci amical. Potaissa Turda - CSU Suceava.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...