m install
petlinii
nello construct

Știrea cititorului: Sesizare cu privire la mizeria din zona școlii „Ioan Opriș”

floris

O doamnă care locuieștie în Turda, zona Micro II, ne-a trimis o sesizare cu privire la mizeria lăsată de proprietarii de câini, în zona școlii „Ioan Opriș” și a grădiniței „Prichindelul Isteț”.

Bună ziua! Mă numesc Agneta Zahan și locuiesc în zona Micro II. Una din problemele semnalate în sondajul Dvs. este problema curățeniei în oraș. Din păcate, locuitorii Turzii nu înțeleg că problema curățeniei în oraș nu depinde doar de Primărie, ci în primul rând de noi, locuitorii orașului. Concret, care ar fi problema: aleea care se află între Școala Ioan Opris și Grădinița Prichindelul Isteț. Această alee e folosită mai ales de copii, care vin la instituțiile amintite și părinții lor, dar a devenit și locul de plimbare preferat al stăpânilor de câini și patrupezilor lor. Acești iubitori de animale uită că așa ar fi civilizat, să curețe mizeria lăsată de animalele lor de companie. Acum e bine cu temperaturile astea sub 0 grade, dar nici nu vreau să mă gândesc ce va fi când se încălzește vremea. Și nu am amintit de mirosul din zona respectivă. Concret propun aprobarea unor amenzi usturătoare de Consiliul Local, atât pentru cei care nu curăță mizeria animalelor lor de companie, cât și pentru cei care nu au nici o jenă să arunce gunoaie pe străzile orașului. Avem și Poliția Comunitară care ar putea să aibă grijă să se și aplice aceste amenzi contravenientilor. Sau poate există aceste măsuri și nu se aplică??? Că doar avem pretenții de oraș turistic civilizat?!”, a declarat Agneta Zăhan.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: