Live Video
 

Știrea Cititorului: Strada Ponorel a devenit... patinoar!

Un cititor ne semnalează faptul că pe strada Ponorel din Turda nu s-a intervenit cu material antiderapant, iar din acest motiv strada a devenit un adevărat patinoar.

”Invitam copii pe strada Ponorel (Turda) la patinoar. Aici nu s-a aruncat material antiderapant si e gratis. Copii nu mai sunt pe strada iar batranii nu va deranjeaza, nu mai pot iesi de frica fracturilor...”, ne-a spus Adrian Teban, cu un oarecare sarcasm.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 


LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Vineri, 19 ianuarie, ora 18.00:

Handbal. HC Odorhei - Potaissa Turda

Sâmbătă, 20 ianuarie, ora 18.00:

Handbal. CSM Focșani -Potaissa Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...